İçeriğe geç

Pınar Şaşal Ne Zaman Çıktı

Pınar Şaşal nedir?

Zamanla bu ürün ile marka arasında bir özdeşleşme oluşmuş ve İzmir halkının şişelerde sattığı tüm sulara “Şaşal” adı verilmiştir. 1984 yılında Pınar markası tarafından kiralanan tesiste üretilen su, doğal kaynak suyu olarak Türkiye pazarına sunulmuştur.

Pınar Su kaç yılında kuruldu?

Pınar Su ve İçecek, 1984 yılında başladığı üretim yolculuğuna ambalajlı suyun yanı sıra farklı kategorilerdeki içecek ürünleriyle devam ediyor.

Pınar Şaşal ne oldu?

Türkiye’de sağlıklı ambalajda kaynak suyu üreten ilk şirket olan Pınar Su Sanayii ve Ticaret A.Ş., 20 yıldır işlettiği Şaşal Kaynağı’nı 8 Kasım’da İzmir İl Özel İdare Müdürlüğü’nden kiralayarak teslim edecek.

Pınar markası ne zaman kuruldu?

20 Mart 1973’te kurulan ve Türkiye’yi ilk defa uzun ömürlü sütle tanıştıran Pınar Süt, kurulduğu günden bu yana Türk gıda ve hayvancılık sektörüne büyük katkılarda bulunmaktadır. Süt, yoğurt, ayran, peynir, meyve suyu, tereyağı, krema, puding, ketçap, mayonez, hardal, bal, sos, reçel, tatlı ve toz ürünlerin üretimi ve imalatı…

Şaşal su ne zaman çıktı?

1984 • Türkiye’nin ilk tüketici ambalajlı suyu Pınar Şaşal markasıyla piyasaya sunuldu. 1985 • İlk kez PVC ambalaj kullanıldı.

Pınar Türk malı mı?

Pınar Protein Süt Pazarlama Türkiye için Wizsight Araştırma işbirliğiyle yürütülen “En Yenilikçi Ürünler 2017” araştırmasında “Süt ve Süt Ürünleri” kategorisinde “En Yenilikçi Ürün” seçildi.

Pınar süt İsrail’i mali mi?

Türk gıda sektörünün öncü firması Pınar Süt, 500 gramlık ambalajlarda piyasaya sunduğu “Pınar Süzme Peynir” ve 180 gram “Pınar Labne” ürünleriyle Alman gıda sektörünün en prestijli uluslararası kalite ödüllerini kazandı.

Pınar neden boykot etti?

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde yüzde 83 “hayır” oyu çıkmasının ardından Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yaşar, şirketin Pınar Karşıyaka basketbol takımına sponsorluğunu geri çekmekle tehdit etti. Ardından Pınar ürünlerine boykot başladı.

En sağlıklı su hangisi?

Çeşitli sağlık sorunları açısından Eskişehir Kalabak suyunun, Niğde’den gelen Tekir markalı sudan sonra Türkiye’deki en sağlıklı doğal kaynak suyu olduğu tespit edildi.

Damacana su ilk ne zaman çıktı?

Bu düzenlemeyle Sağlık Bakanlığı, açık suya alternatif olarak ilk kez 19 litrelik polikarbonat su ambalajına izin verdi. 1997’den itibaren ambalajlı su sektöründeki ilk oyuncular Türkiye’de faaliyetlerine başladı.

İzmir’in suyu nereden gelir?

Halkapınar derin kuyularından çıkarılan su, şehrin kuzeyinden (Sarıkız, Gördes, Göksu, Menemen) ve güneyinden (Tahtalı) gelen su ile birleştirilerek su dağıtım sistemine dahil edilmektedir. Ayrıca Gültepe ve Toros bölgelerine de bu derin kuyulardan doğrudan su verilmektedir.

Şaşal su kaynağı nerededir?

12 Eylül 1983 tarihinde İzmir İl Özel İdaresi, Menderes ilçesi Şaşal köyü sınırları içerisinde Tahtalı Baraj Havzası orta koruma alanında kaynak suyu üretim ve şişeleme tesisi için ruhsat aldı. Kaynak suyunun satışı İzmir İl Özel İdaresi tarafından cam şişelerde gerçekleştiriliyordu.

Pınar helal mi?

Ürünlerinizde kullanılan etler İslami usullere uygun olarak kesiliyor ve Helal mi? Pınar Et, sunduğu et ve et ürünlerinin İslami usullere uygun olduğunu, ilgili kurumlardan alınan denetimler ve belgelerle sürekli kontrol ve gözetim altında tutulduğunu taahhüt eder.

Pınar sahibi kim?

Ana Sayfa / Pınar Su Hakkında / Ortaklık YapısıOrtak Nominal Değer (TL)Oy Hakkı Oranı (%)YAŞAR HOLDİNG A.Ş.54,960,343.6858,00PINAR SÜT MAMÜLLERİ SANAYİİ A.Ş.8,314,575.668.77OTHER31,487,789.1133. 23 TOPLAM94.762.

Pınar’ın kaç fabrikası var?

Ortadoğu ve Türkiye’de süt ve süt ürünleri sektöründe ilk modern sanayi yatırımını gerçekleştirmek amacıyla 43 yıl önce kurulan Pınar Süt, bugün İzmir, Eskişehir ve Şanlıurfa’daki fabrikalarında yıllık 900 milyon litrenin üzerinde çiğ süt işleme kapasitesiyle sektörün gelişimine katkı sağlıyor.

Pınar madran nedir?

Pınar Madran, NSF Uluslararası Kalite Belgesi’ni alan ilk Türk içeceği oldu. TS ISO EN 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi belgesi alındı. 444 99 00 Pınar Su Sipariş Hattı hizmete girdi ve tüm Türkiye’ye yaygınlaştırıldı. TS ISO EN 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi belgesi alındı.

Pınar suyu nereden çıkıyor?

Türkiye’nin ilk ambalajlı doğal kaynak suyunu tüketicileriyle buluşturan Pınar; bugün Pınar Yaşam Pınarım markasıyla Madran, Gökçeağaç ve Uludağ kaynaklarından elde ettiği doğal kaynak sularını Türkiye’de ve ihracat yaptığı ülkelerde tüketicilerle buluşturuyor.

Pınar Ketçap kimin?

Pınar (Marka)TürSüt ürünü, Süt ürünleri, Yoğurt, Peynir, Tereyağı, Süt, Su, EtSahibi Yaşar HoldingMenşeiTürkiyeDepartman1973Web sitesiResmi web sitesi1 satır daha

Pınar Labne nerenin malı?

1973 yılında Türkiye’de kurulan Pınar, uzun yıllardır Türk halkına çeşitli ürünler sunmaktadır. Şirket, süt ve süt ürünleri, et ve et ürünleri, içecekler, atıştırmalıklar ve daha birçok kategoride ürünler üretmektedir.

Kaynak: kwik.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir